Stor pocketblöja med inlägg - Svart

  • 129 kr

Denna pocketblöja från Alva Baby är av lite större modell och passar barn från ca 1 år till 3,5 år (eller bebisar större i storlek). Närmast huden finns et

Produkten är slutsåld. :(

Dela

Denna pocketblöja från Alva Baby är av lite större modell och passar barn från ca 1 år till 3,5 år (eller bebisar större i storlek). Närmast huden finns ett lager av mjuk konstmocka och ett 4-lagers mikrofiberinlägg medföljer.  

Blöjans storlek är: 42 cm lång, 32,5 cm bred och 45,5 cm i midjan. Tygblöjan kommer med ett 4-lagers mikrofiberinlägg som är 38cm x 16cm. Den yttre delen av ytter-blöjan består av vattentät och andningsbar TPU. Materialet på insidan närmast huden består av silkeslen konstmocka som snabbt leder bort fukten. Vätskan passerar genom konstmockan ner till det absorberande inlägget inne i blöjan. Till skillnad från fleece luddar inte konstmocka. Du kan finjustera storleken med tryckknappar och det finns tre knappar som anger storlekarna S, M, L samt fem knappar för att passa in bredden. Blöjorna och inläggen kan tvättas i maskin och hängs sedan eller torkas lätt i torktumlaren.  Det går bra att boosta med vanlig storlek på inlägg!  

Pocketblöjor
En pocketblöja har en tilltagen ficka där man lägger 1-2 inlägg. Ett mikrofiberinlägg medföljer till alla Alvababys tygblöjor och är det billigaste alternativet, men vi rekommenderar verkligen våra högabsorberande 4-lagers bambuinlägg som håller betydligt mer vätska. En pocketblöja är flexibel då man kan ta ut alla inlägg och använda blöjan som simbadbyxor och träningsbyxor vid blöjavvänjning. Även om denna modell inte har en extra benresår för läckage brukar den vara mycket uppskattad då det är så lätt att ta in och ut inläggen samt att torktiden är kort.

Tvätt
Vi tvättar våra blöjor och inlägg på 50-60 grader. Använd ett bra allergivänligt tvättmedel och dosera enligt förpackningen, inga egengjorda tvättmedel skall användas på tygblöjor. Du måste få bort all smuts och lukt för att inte irritera ditt barns hud! Använd aldrig sköljmedel eller blekmedel på tygblöjor. Efter tvätten kan du hänga upp blöjor och inlägg för tork. Eventuellt kan du hänga i torkskåp eller tumla på låg värme. Du kan tvätta alla blöjor och inlägg i samma tvätt. De kommer inte färga av sig på varandra.

Alvababy
Alvababy tygblöjor tillverkas i Kina och de säljer sina blöjor till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU.


 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här!