Pocketblöjor

NYA POCKETS INNE NU!

En POCKET-blöja är en flexibel tygblöja där man lätt kan anpassa uppsugningsförmågan genom att variera olika inlägg. För att hålla barnets hud torrare och fri från utslag är insidan av Alva Baby pocketblöja tillverkad i silkeslen konstmocka. Hos BabyLeo finner du pocketblöjor från Alva Baby. De kommer med tillhörande 3-lagers microfiber inlägg men vi rekommenderar att du kompletterar med våra ekologiska inlägg i bambu eller kolbambu (säljes separat) som håller vätska betydligt bättre. Pocketblöjan är utmärkt eftersom den även kan användas som badblöja och träningsblöja - ta bara ut inläggen. Om du vill skapa en önskelista, tryck på hjärtat vid produkten!  

Om du önskar ett särskilt mönster från Alvababy - kontakta oss.  Vi tar det hem det du vill ha!

Tvätt
Vi tvättar våra blöjor och inlägg på 50-60 grader. Använd ett bra allergivänligt tvättmedel och dosera enligt förpackningen, inga egengjorda tvättmedel skall användas på tygblöjor. Du måste få bort all smuts och lukt för att inte irritera ditt barns hud! Använd aldrig sköljmedel eller blekmedel på tygblöjor. Efter tvätten kan du hänga upp blöjor och inlägg för tork. Eventuellt kan du hänga i torkskåp eller tumla på låg värme. Du kan tvätta alla blöjor och inlägg i samma tvätt. De kommer inte färga av sig på varandra.

Alvababy
Alvababy tygblöjor tillverkas i Kina och de säljer sina blöjor till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU. Alvababys tygblöjor håller hög kvalitet och de är mycket välsydda. Blöjorna tål flera års användande - även om de tvättas flera gånger i veckan. Alvababys blöjor är ett bevis på att kvalitén på en blöja inte alltid följer priset! 

 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här.