AIO tygblöja - Drake

  • 120 kr

Denna fantastiska tygblöja i AIO modell är från märket AlvaBaby och har ett högabsorberande insytt 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg samt en stor


I lager.
Dela

Denna fantastiska tygblöja i AIO modell är från märket AlvaBaby och har ett högabsorberande insytt 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg samt en stor ficka för att stoppa in extra inlägg. En tilltagen extra benresår är insydd för att förhindra läckage. Denna blöja har en riktigt bra passform! Passar från ca 1 månad till blöjavvänjning.  Den yttre delen av blöjan består av vattentät och andningsbar TPU, vilket är en miljövänligare variant av PUL. Insidan kommer i två varianter. Antingen som konstmocka eller som bambu. Variant 1: Den silkeslena konstmockan är allergivänlig, torkar snabbt och leder snabbt bort fukt från barnets hud. Variant 2: Bambutyget närmst huden är härligt mjukt och är ett naturmaterial som är bra för miljön och din bebis. Båda varianter gör så att vätskan snabbt passerar genom det översta lagret på blöjan och ner till det absorberande inlägget inne i blöjan. Blöjornas storlek ställs lätt in med hjälp av trycknapparna och det finns tre knappar som anger S, M, L samt fem knappar för att passa in bredden. Den nedre radens knappar (S) passar barn mellan 3,5 - 6,5 kg. Den mellersta raden (M) passar barn mellan ca 5,5 - 11 kg och den övre raden (L) passar barn mellan 9-16 kg. 

Tvätt
Vi tvättar våra blöjor och inlägg på 50-60 grader. Använd ett bra allergivänligt tvättmedel och dosera enligt förpackningen, inga egengjorda tvättmedel skall användas på tygblöjor. Du måste få bort all smuts och lukt för att inte irritera ditt barns hud! Använd aldrig sköljmedel eller blekmedel på tygblöjor. Använd inte zinksalva direkt mot blöjan utan lägg i så fall en bambuservett mellan blöjan och den behandlade huden. Du kan tvätta alla blöjor och inlägg i samma tvätt. De kommer inte färga av sig på varandra. Efter tvätten kan du hänga upp blöjor och inlägg för tork. Eventuellt kan du hänga i torkskåp eller tumla på låg värme. Vänd AIO blöjor ut och in innan torkning i torktumlare.

Alvababy
Alvababy tygblöjor tillverkas i Kina och de säljer sina blöjor till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU.


 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här!