AIO blöjor (allt-i-ett)

Nu är vår ny kollektion av AIO här! 50 nya mönster som ni kunder röstat fram :) 

Alva Baby AIO (allt-i-ett) blöjor är perfekt för dig som är nybörjare eller vill att blöjbytet ska gå extra snabbt och smidigt. Som namnet avslöjar får du en allt-i-ett lösning med ett insytt inlägg och extra pocketficka. Med hjälp av högabsorberande 4-lagers bambuinlägg och dubbel benresår minskar du även risken för läckage. Det är bara att använda, byta och tvätta. En enklare tygblöja går inte att hitta! Om inte AIO blöjans alla fördelar redan har övertygat dig, kommer Alva Babys vackra och lekfulla mönster garanterat att göra det. Varför använda en trist vit engångsblöja när man kan få en med Vintergatan på?

Alva Baby AIO blöjor

Våra AIO blöjor från AlvaBaby har ett insytt 4-lagers bambu inlägg samt en stor tilltagen ficka där ytterligare inlägg kan stoppas in. Blöjan har också dubbel benresår som skapar en fantastisk passform och sluter tätt mot benen och förhindrar läckage. Om du vill skapa en önskelista, tryck på hjärtat vid produkten! 

Alvababy och BabyLeo har samarbetat för att skapa en flexibel AIO (allt-i-ett) blöja med insytt fyra-lagers bambu inlägg, extra pocket ficka och dubbel benresår som effektivt förhindrar läckage. Denna blöja är verkligen vår favorit! Vi erbjuder nu AIO med både bambu närmast huden samt konstmocka. 

Fördelar med AIO blöjan

  • Du får både blöja och inlägg i ett
  • Insytt 4-lagers bambuinlägg
  • Dubbel benresår som förhindrar läckage
  • Extra pocketficka för ännu mer skydd
  • En AIO blöja är det närmaste engångsblöja man kan komma!

Så tvättar du AIO blöjor

Alva Babys AIO blöjor och inlägg ska tvättas på 50-60 grader. Använd ett bra allergivänligt tvättmedel och dosera enligt förpackningen, inga egengjorda tvättmedel skall användas på tygblöjor. Du måste få bort all smuts och lukt för att inte irritera ditt barns hud!  Sköljmedel eller blekmedel bör aldrig användas på tygblöjor. Efter tvätten kan du hänga upp blöjor och inlägg för tork. Eventuellt kan du hänga i torkskåp eller tumla på låg värme. Du kan tvätta alla blöjor och extra inlägg i samma tvätt. De kommer inte färga av sig på varandra. Notera att blöjorna med bambuinsida tar betydligt längre tid att torka. Bäst torkas de i ett soligt fönster, eller utomhus.

Alva Baby tygblöjor

AlvaBaby tygblöjor tillverkas i Kina och de säljer sina blöjor till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU. AlvaBabys tygblöjor håller hög kvalitet och de är mycket välsydda. Blöjorna tål flera års användande - även om de tvättas flera gånger i veckan. AlvaBabys blöjor är ett bevis på att kvalitén på en blöja inte alltid följer priset! 

 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här.