6-pack med påse

  • 619 kr

Paketet innehåller:6 pocketblöjor (valfritt inlägg) eller 6 AIO (insytt inlägg)1 PUL blöjpåseDetta paket innehåller en valfri blöjpåse och 6 blöjor i

Produkten är slutsåld. :(

Dela

Paketet innehåller:

  • 6 pocketblöjor (valfritt inlägg) eller 6 AIO (insytt inlägg)
  • 1 PUL blöjpåse


Detta paket innehåller en valfri blöjpåse och 6 blöjor i pocket modell (med valfritt inlägg) eller 6 AIO blöjor (med insytt 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg). Du väljer själv de mönster du vill ha(Titta här på Pocketblöjor eller AIO för att se vad vi har i lager och skriv namnet på alla blöjor du vill ha i meddelandeboxen vid utcheckningen). Frakt ingår! Blöjorna passar från ca 1 månad till blöjavvänjning. Blöjornas storlek ställs lätt in med hjälp av trycknapparna och det finns tre knappar för höjden, samt fem knappar för bredden. Den nedre radens knappar passar barn mellan 3,5 - 6,5 kg. Den mellersta raden passar för barn mellan ca 5,5 - 11 kg och den övre raden passar barn mellan 9-16 kg. Dessa blöjor och inlägg är från märket AlvaBaby. 

Material

Den yttre delen av blöjan består av vattentät och andningsbar PUL. Materialet på insidan närmast huden består av konstmocka som snabbt leder bort fukten. Vätskan passar genom konstmockan ner till det absorberande inlägget inne i blöjan. Om du väljer pocket är inlägget antingen ett 3-lagers mikrofiber inlägg (detta inlägg fungerar som ett booster-inlägg), eller ett 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg. Om du väljer AIO har denna blöja ett insytt 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg. 

Pocketblöjor

En pocketblöja har en tilltagen ficka där man lägger 1-2 inlägg.  3-lagers mikrofiberinlägg är det billigaste alternativet vid val av inlägg, men vi rekommenderar verkligen våra högabsorberande 4-lagers bambu/mikrofiberinlägg som håller betydligt mer vätska. En pocketblöja är flexibel då man kan ta ut alla inlägg och använda blöjan som simbadbyxor och träningsbyxor vid blöjavvänjning. Pocketmodellen är mycket uppskattad då det är så lätt att ta in och ut inläggen samt att torktiden är kort.

AIO-blöjor

Vår AIO modell är från märket AlvaBaby och har ett högabsorberande insytt 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg samt en stor ficka för att stoppa in extra inlägg. Inlägget är insytt och kan inte tas ut. En tilltagen extra benresår är insydd för att förhindra läckage. Denna blöja har en riktigt bra passform för de flesta bebisar! Dock upplever vissa att benresåren kan skära in om barnet har väldigt kraftiga lår. 

Påse

Blöjpåsen i PUL är resistent mot vatten och blixtlåset hjälper till att minska lukt. Storleken är 36cm x 40cm och den håller ca 7-10 blöjor. Påsarna kan tvättas i maskin. De har två fack för att separera rena och smutsiga blöjor. Blöjorna är tillverkade av Happyflute.

Tvätt

Vi tvättar våra blöjor och inlägg på 50-60 grader. Använd ett bra allergivänligt tvättmedel och dosera enligt förpackningen, inga egengjorda tvättmedel skall användas på tygblöjor. Du måste få bort all smuts och lukt för att inte irritera ditt barns hud! Använd aldrig sköljmedel eller blekmedel på tygblöjor. Använd inte zinksalva direkt mot blöjan utan lägg i så fall en bambuservett mellan blöjan och den behandlade huden. Du kan tvätta alla blöjor och inlägg i samma tvätt. De kommer inte färga av sig på varandra. Efter tvätten kan du hänga upp blöjor och inlägg för tork. Eventuellt kan du hänga i torkskåp eller tumla på låg värme. Vänd AIO blöjor ut och in innan torkning i torktumlare.

Alvababy

Alvababy tygblöjor tillverkas i Kina och de säljer sina blöjor till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU.


 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här!