Paket - All You Need (18-pack med tillbehör)

  • 2 499 kr

Paketet innehåller:18 pocketblöjor (med 3-lagers mikrofiberinlägg) eller 18 AIO (med insytt 4-lagers bambuinlägg)18 inlägg i kolbambu (5-lager)1 PUL b

Produkten är slutsåld. :(

Dela

Paketet innehåller:

  • 18 pocketblöjor (med 3-lagers mikrofiberinlägg) eller 18 AIO (med insytt 4-lagers bambuinlägg)
  • 18 inlägg i kolbambu (5-lager)
  • 1 PUL blöjpåse
  • 20 tvättlappar i bambu/bomull
  • Frakt ingår!

Spara minst 734kr!  Du väljer själv vilka mönster du vill ha (titta på Pocketblöjor eller AIO som finns i lager och skriv namnet på alla blöjor du vill ha i meddelandeboxen vid utcheckningen). Det går bra att välja pockets med benresår. 

När man beställer pocket-blöjor kommer dessa alltid med mikrofiberinlägg, medan AIO-blöjorna redan har ett 4-lagers bambuinlägg insytt. Dessa blöjor och inlägg är från märket AlvaBaby. Blöjpåsen i PUL är resistent mot vatten och blixtlåset hjälper till att minska lukt. Storleken är 36cm x 40cm och den håller ca 7-10 blöjor. Påsarna kan tvättas i maskin. De har två fack för att separera rena och smutsiga blöjor. Tvättlapparna är fantastiskt mjuka och användbara. De har en storlek på 15 x15 cm och är gjorda av bambu med bomull. Bomullen är särskilt bra på att torka rent sådant som fastnat på barnets hud medan bambu gör tvättlappen supermjuk. 

Blöjorna passar från ca 1 månad till blöjavvänjning. Den yttre delen av blöjan består av vattentät och andningsbar PUL. Materialet på insidan närmast huden består av konstmocka som snabbt leder bort fukten. Vätskan passar genom konstmockan ner till det absorberande inlägget inne i blöjan. Blöjornas storlek ställs lätt in med hjälp av trycknapparna och det finns tre knappar för höjden, samt fem knappar för bredden. Den nedre radens knappar passar barn mellan 3,5 - 6,5 kg. Den mellersta raden passar för barn mellan ca 5,5 - 11 kg och den övre raden passar barn mellan 9-16 kg. Blöjorna och inläggen kan tvättas i maskin och torkas i torktumlaren.

Tygblöjor behöver inte vara en dyr investering... Vårt "All You Need" paket innehåller allt du behöver till ett barn!  De flesta andra butiker och forum för tygblöjor påstår att du måste spendera mer än 5000 kr per barn på tygblöjor för att bygga din blöj-stash, men med våra priser kan du spara 50% eller mer. 


Alvababy
Alvababy tygblöjor tillverkas i Kina och de säljer sina blöjor till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU.


 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här!