Lilla sommarpaketet med AIO blöjor

  • 549 kr

4 AIO-blöjor med insida konstmocka (du väljer mönster)10 tvättlapparblöjpåse Detta paket innehåller 4 AIO-blöjor. De har ett insytt 4-lagers bambu/mikrofib

Produkten är slutsåld. :(

Dela
  • 4 AIO-blöjor med insida konstmocka (du väljer mönster)
  • 10 tvättlappar
  • blöjpåse 

Detta paket innehåller 4 AIO-blöjor. De har ett insytt 4-lagers bambu/mikrofiber inlägg som är högabsorberande. Du får också en blöjpåse samt 10 supermjuka bambutvättlappar.  Du väljer själv vilka blöjor du vill ha!  (Titta på våra blöjor som finns i lager här och skriv namnet på alla blöjor du vill ha i meddelandeboxen vid utcheckningen). Frakt ingår! Dessa blöjor och inlägg är från det kända märket AlvaBaby. Blöjpåsen i PUL är resistent mot vatten och blixtlåset hjälper till att minska lukt. Storleken är 36cm x 40cm och den håller ca 7-10 blöjor. Påsarna kan tvättas i maskin. De har två fack för att separera rena och smutsiga blöjor. Om detta paket är till någon, ange deras namn/adress i meddelandeboxen, så skickar vi ett inslaget paket direkt till dem, där vi skriver vem det är från! 

Blöjorna passar från ca 1 månad till blöjavvänjning. Den yttre delen av blöjan består av vattentät och andningsbar PUL. Materialet på insidan närmast huden består av konstmocka som snabbt leder bort fukten. Vätskan passar genom konstmockan ner till det absorberande inlägget inne i blöjan. Blöjornas storlek ställs lätt in med hjälp av trycknapparna och det finns tre knappar för höjden, samt fem knappar för bredden. Den nedre radens knappar passar barn mellan 3,5 - 6,5 kg. Den mellersta raden passar för barn mellan ca 5,5 - 11 kg och den övre raden passar barn mellan 9-16 kg. Blöjorna och inläggen kan tvättas i maskin och torkas i torktumlaren.