10 pack - Svarta tvättlappar i bomull

  • 149 kr

10-pack med fantastiska tvättlappar i skönaste och mjukaste bomulls-velour som material. Lapparna är 16x16 cm i storlek - perfekt för att passa en vuxen hand ut

Produkten är slutsåld. :(

Dela

10-pack med fantastiska tvättlappar i skönaste och mjukaste bomulls-velour som material. Lapparna är 16x16 cm i storlek - perfekt för att passa en vuxen hand utan att få kladd på handen. Bomull är ett naturmaterial som är mer absorberande än vanlig flanell. Dessutom torkar det snabbare! Bomull är ett effektivt material då man skonsamt vill gnugga bort smuts från hud. Dessa tvättlappar är svarta för att undvika att de ser fläckiga ut efter lång tids användning. Använd dessa tvättlappar att torka bort blåbär runt munnen! De färgar inte av sig i tvätten, håller formen, håller sig mjuka tvätt efter tvätt och missfärgas inte!   

Använd tvättlapparna istället för vårservetter på barnets känsliga rumpa vid blöjbyte. Vi sköljer tvättlapparna i ljummet vatten och torkar av ansikte och händer efter en kladdig måltid. Din bebis kommer tycka att det känns mycket skönare med en varm och mjuk trasa mot huden än en kall våtservett!