Badblöja - Korall

  • 99 kr

Denna vackra badblöja/simbyxa fungerar både på stranden och vid poolen. Den håller kiss och bajs borta från vattnet. Justera både längd och bredd med tryckknapp

I lager.
Lagersaldo: 11
Dela

Denna vackra badblöja/simbyxa fungerar både på stranden och vid poolen. Den håller kiss och bajs borta från vattnet. Justera både längd och bredd med tryckknapparna för att få bästa passform för ditt barn. Den passar upp till 2-3 års ålder. Tryckknapparna ger storlekarna: S(4.5-8kg), M(8-13.5kg), L(13.5-18kg). Den elastiska midjan och benen i lycra gör att blöjan är enkel att ta av och på.

Material
Yttre blöjan består av vattentät 100% polyester med PUL. Insidan av blöjan består av polyester mesh (lätt att tvätta samt ger god komfort för barnets känsliga hud).

Tvätt
Vi tvättar Alvababys blöjor på 40-60 grader. Använd ett bra allergivänligt tvättmedel och dosera enligt förpackningen, inga egengjorda tvättmedel skall användas på tygblöjor. Du måste få bort all smuts och lukt för att inte irritera ditt barns hud! Använd aldrig sköljmedel eller blekmedel på tygblöjor. Efter tvätten skall du hänga upp blöjor på tork. Du kan tvätta badblöjorna tillsammans med tygblöjor och inlägg. Ingenting kommer inte färga av sig på varandra.

Alvababy
Alvababys produkter tillverkas i Kina och de säljer till hela världen. De är störst på marknaden av tygblöjor på Amazon i USA och England och det är det största märke av tygblöjor i Kina. De innehar SGS certifikat som är godkända av EU.

 För mer information om hur man använder AlvaBaby tygblöjor, se vår guide för Nybörjare här!